Sunati-ne acum: 0264 52 00 20

Despre noi

Din respect pentru viaţă şi pentru sănătate am creat OLD Biolife. Sub această emblemă dorim să vă oferim posibilitatea de a vă bucura de fiecare zi, de a trăi frumos, în armonie atât cu natura, cât şi cu progresul tehnic. A fi BIO înseamnă, pentru noi, a lua tot ce e mai bun de la natură, în stare cât mai pură şi a folosi pentru sănătatea noastră fizică şi mentală. Noi nu milităm pentru diete, ci pentru un regim de viaţă sănătos şi echilibrat!

Produsele pe care vi le oferim vă vor ajuta să vă construiţi propriul stil de viaţă şi să vă bucuraţi de o alimentaţie sănătoasă în fiecare zi. Vă puteţi alege dintr-o gamă variată de electronice şi electrocasnice care deservesc industria raw-vegană şi de sănătate, urmând ca pe parcurs să vă oferim şi ingredientele de care aveţi nevoie în bucatăria dumneavoastră.

Am ales ca şi furnizori firme apreciate din Uniunea Europeană şi Statele Unite, ţinta noastră fiind calitatea, unicitatea şi nu cantitatea.

Produsele noastre se vând atât direct, on-line, cât şi prin agenţii noştri de vânzări care operează în toata ţara. Astfel vă putem veni în intâmpinare cu prezentări şi testări de produse realizate la punctul d-voastra de lucru sau în cadrul unor intalniri organizate.

Apreciem fidelitatea clienţilor noştri şi o răsplătim cu discount-uri sau bonusuri în accesorii la produsele cumpărate. Vă oferim service în garanţie şi post garanţie şi asistenţă tehnică pe toată durata utilizării produselor noastre.

Vă invităm să vă bucuraţi de produsele noastre şi de o viaţă sănătoasă!