Sunati-ne acum: 0264 52 00 20

Lapte de caju

Beneficii:

Caju contine acizi grasi monosaturati care ajuta la mentinerea unui nivel optim de colesterol.

Reduce nivelul de trigliceride, acest lucru ajutand la un management mai bun al glucozei, in cazul diabeticilor.

Magneziu, care previne hipertensiunea si ajuta la mentinerea sanatatii muschilor si a oaselor.

Cupru, care ajuta la productia de energie a organismului si ofera flexibilitate in vasele de sange, oase si cartilaje.

Caju mai contine si niveluri mari de fier, zinc, fosfor si mangan.

Mod de preparare:

1. Clatiti bine alunele de caju si lasati-le la inmuiat timp de 3 ore.

2. Folosind o lingura mare sau un polonic, turnati cu grija amestecul de caju si apa in storcatorul cu ax melcat Tribest Slowstar.

3. Strecurati pulpa de caju folosind o strecuratoare sau un tifon.

Va recomandam, pentru gatire, folosirea laptelui de caju in locul celui de provenienta animala.